Kenapa namanya everybodygoesblog? Awalnya mau everybodygoblog tapi, udah keburu diambil orang dan akhirnya berubah jadi everybodygoesblog

Mulai blogging dari tahun 2009 selepas lulus kuliah and voila! Bertahan sampai sekarang

Eits, orang kampring stress yang terlalu banyak janji istrinya, ke sini juga yah. Ama orang kampring yang inner circle orang kawinan doang, liat ada orang belum nikah langsung terguncang mampir juga. Mending pegih dah, dari pada tambah stress. 

What i'm doing in real life :
- Digital marketing
- Reading and writing fiction
- Gardening (naturalist stuff)
- Nintendo for life! Kolektor Nintendo and retro game.

And recurring life by watching 80's and 90's movies. John Hughes is my all time favorite, from Sixteen Candles to Pretty In Pink and Ferris Bueller, The Breakfast Club. 
 
Contact Me Via :
                
Kalau tertarik masuk my cool blog list, please comment below. Akan saya baca dan taruh di my cool blog list page and get exposure from 500.000 visitor monthly.




Disclaimer, berhubung banyak banget gambar dan tulisan yang sudah terindex oleh google ampe jadi organic. Kalau mau dicopas silahkan, dimodif juga nggak apa-apa asal cantumin backlink. Remembered i use copyscape, i will find you and report you. Bahkan jika anda menggunakan spinner, i will deal with you.



Almost forgot, thanks for coming, more thanks for reading and a lot of thanks for comment. Everybodygoesblog by Waliyadi, xoxo.